Jessica de Haas

Voetrefloxologe en ontspanningsmasseuse

Na twintig jaar met veel plezier werkzaam te zijn geweest bij de politie, een opleiding te hebben gevolgd aan de Massage Academie en een eigen beauty salon (voetreflex en massage) te hebben gehad, trof mij helaas een ernstig ongeval.

Dit betekende voor mij jarenlang revalidatie die ik volgde bij Gezondheidscentrum Het Want. Hier heb ik gelukkig veel steun gekregen en vanuit een rolstoel ben ik weer op de been. Ik ben sterker geworden, ik ben leergierig en positief! En door mijn doorzettingsvermogen heb ik mijn passie weer kunnen volgen en dat is werken met mensen.

Hierin vind ik veel dankbaarheid, daar ligt mijn hart. Toen ik op een gegeven moment “Op het Vliet” terecht kwam om Body & Mind te volgen, was ik sprakeloos… De rust en ontspanning deed mij inzien dat dit misschien wel eens de eindbestemming kon zijn van mijn zoektocht. Hier vind ik de rust waar ik zo lang naar uit keek! Op deze prachtige locatie aan het water met alles wat je nodig hebt van fysiotherapie tot verschillende groepslessen in kleine groepjes komt hier alles samen. Ik ben dan ook dankbaar dat ik hier met veel passie en enthousiasme mijn oude beroep weer op kan pakken als Voetreflexologe waar ik ontzettend veel zin in heb en veel voldoening uit haal.

Ik hoop jou hier dan ook te mogen ontmoeten!