Ingrid de Groot

Psycholoog, coach, trainer en organisatieadviseur

Met mijn man ben ik in 2018 verhuisd van centrum Amsterdam naar een oud landhuis in het dorpje Schalsum bij Franeker. Door deze verhuizing raakte ik in gesprek met Boudewijn en zo ontstond de inspiratie om onze krachten te bundelen voor het werken met groepen. Samen hebben we twee mooie, krachtige programma’s ontwikkeld: Natuurlijk Zijn en Vitaal aan het Werk (speciaal voor werkgevers).

Jezelf zijn is iets wat me boeit. Want wie ben je dan? Ik groeide op in een klein dorp. In een behoudende sfeer. En hield me als meisje keurig aan wat ik leerde op de lagere school en in de kerk. Over hoe je hoort te zijn. Maar ik was niet vrij en blij. Ik heb ervaren dat wie je denkt te zijn vaak een vorm is van jezelf waaraan je gewend bent geraakt. Met gedragspatronen die je herhaalt. Prettig of niet. Maar er is zoveel meer ruimte!

Mijn levenservaring is dat je kunt leren om je eigen weg te vinden om gelukkig te zijn. Dat vertaal ik in mijn coaching. Ook hoe je positief kunt omgaan met veranderingen in je leven. Of hoe je zelf verandering kunt creëren. Een nieuwe stap kunt zetten. Ik ben een ervaren coach op het gebied van spanningsklachten (burn-out), loopbaanverandering, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Neem eventueel een kijkje op www.grootz.frl.